Maar mijn kindje is gezond dus ik mag niet klagen.

Veel moeders zeggen dit. Want dat is toch het belangrijkste; een gezond kindje? Maar als jij als moeder niet gezond bent, niet goed in je vel zit, kun je er dan 100% voor je kindje zijn?

Maar zo erg was de bevalling nou ook weer niet

Misschien twijfel je of je een geboortetrauma hebt. En nou denk je hoe kan je daar nou over twijfelen? Omdat door het trauma je zelfhulp stuk is.

 

Door een trauma raak je zo uit verbinden met jezelf, waardoor je niet door hebt dat je dit moet gaan verwerken.

 

In mijn e-book: ‘Eerste hulp bij geboortetrauma’, schrijf ik hoe het werkt in onze hersenen bij een geboortetrauma en wat je eraan kan doen om te herstellen van een geboortetrauma.

Nog even voorstellen….
Hi ik ben Miranda,

Ik speelde als meisje vaak vader en moedertje. Ik weet dat ik als tiener/twintiger altijd dacht nou dan word je zwanger, krijg je een baby en dan ga je weer verder. Maar inmiddels weet ik dus dat dit niet zo werkt.

 

Ik heb 2 hele fijne bevallingen gehad. Allebei in het ziekenhuis maar wel allebei op mijn manier. De 2e bevalling was een hands-off bevalling. En wauw wat een power heeft mij dat gegeven. Waar je lichaam wel niet toe in staat is. Dat heeft mij als persoon dus blijvend positief veranderd.

 

Toen dacht ik, ik wil dat andere moeders dat ook ervaren. Want helaas zijn de meeste verhalen die je hoort over bevallen niet positief. Gelukkig weet ik inmiddels, door de vrouwen die ik heb begeleid, dat het voor iedereen mogelijk is om een positieve bevalervaring te hebben. Dus ook voor jou.

 

Ik heb verschillende opleiding gevolgd. Onder andere bij Brun Kuipers. Zij heeft onderzoek gedaan naar traumatische bevallingen. Ik ben opgeleid tot ‘zo beval ik coach’ en ‘geboortetrauma therapeut’. Hierdoor kan ik jou de juiste begeleiding geven zodat ook jij bevalt zonder traumatische ervaring maar dat je ervaart hoeveel power een bevalling jou kan geven.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Hi, wil je liever eerst even appen dan kan dat! Ik reageer zo snel mogelijk.

Groetjes Miranda