Wil jij minder stress ervaren in je zwangerschap en met vertrouwen bevallen?

Ik help zwangere vrouwen die sterk in hun schoenen willen staan, willen weten welke alternatieven er zijn en hoe ze hun keuzes over kunnen brengen op anderen.

De verloskundige weet toch wel wat er moet gebeuren?

Als jij niet weet welke keuzes je wil maken dan maakt iemand anders die voor jouw. Daarom is het heel belangrijk om je voor te bereiden op je bevalling, zodat jij weet welke keuzes bij jou passen.

 

Download nu mijn e-book ‘ ‘Bevallen vol vertrouwen op jouw manier’. Hierin geef ik je 5 tips om je goed voor te bereiden op je bevalling en de tijd erna. 

Nog even voorstellen….
Hi ik ben Miranda,

Ik speelde als meisje vaak vader en moedertje. Ik weet dat ik als tiener/twintiger altijd dacht nou dan word je zwanger, krijg je een baby en dan ga je weer verder. Maar inmiddels weet ik dus dat dit niet zo werkt.

 

Ik heb 2 hele fijne bevallingen gehad. Allebei in het ziekenhuis maar wel allebei op mijn manier. De 2e bevalling was een hands-off bevalling. En wauw wat een power heeft mij dat gegeven. Waar je lichaam wel niet toe in staat is. Dat heeft mij als persoon dus blijvend positief veranderd.

 

Toen dacht ik, ik wil dat andere moeders dat ook ervaren. Want helaas zijn de meeste verhalen die je hoort over bevallen niet positief. Gelukkig weet ik inmiddels, door de vrouwen die ik heb begeleid, dat het voor iedereen mogelijk is om een positieve bevalervaring te hebben. Dus ook voor jou.

 

Ik heb verschillende opleiding gevolgd. Onder andere bij Brun Kuipers. Zij heeft onderzoek gedaan naar traumatische bevallingen. Ik ben opgeleid tot ‘zo beval ik coach’ en ‘geboortetrauma therapeut’. Hierdoor kan ik jou de juiste begeleiding geven zodat ook jij bevalt zonder traumatische ervaring maar dat je ervaart hoeveel power een bevalling jou kan geven.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Je bent hier niet voor niets. Je voelt dat er iets mag veranderen. Maar hoe?