Yes! het gaat beginnen!

Je staat aan de start van een nieuwe, bijzondere en waarschijnlijk ook spannende periode in je leven. Het is zo enorm belangrijk dat je je hier goed op voorbereidt.

De verloskundige weet toch wel wat er moet gebeuren?

Dat weet ze zeker, maar de verloskundige volgt jou! Dus als jij niet weet wat je wil wie moet ze dan volgen? 

 

Daarom is het heel goed dat je hier nu bent. Want je wilt je voorbereiden op de bevalling. Maar niet zo’n standaard cursus die je verteld wanneer je de verloskundige moet bellen, welke fases de bevalling heeft en wat er allemaal wel niet mis kan gaan.

 

Nee, hoe zorg je ervoor dat jij in regie blijft en je durft te vertrouwen op jouw lichaam. Want jouw lichaam weet precies wat het moet doen tijdens de bevalling. We moeten er alleen op durven te vertrouwen.

Jij leert in deze online cursus:

 Hoe jij jouw kindje de beste start kan geven.

 

Hoe jij vol zelfvertrouwen kan bevallen.

 

 Hoe jij afkomt van de onzekerheid en negatieve stemmetjes in jouw hoofd.

 

 Hoe jij op je gevoel kan vertrouwen zonder wierook te branden of naar de stand van de maan hoeft te kijken😉

 

 Wat wetenschapsonderzoek ons leert over ons moederbrein

Voor wie is deze online cursus

 Voor de moeder die bewust bezig wil zijn met haar zwangerschap en bevalling. Die merkt dat het allemaal heel snel gaat en voelt dat ze nu zelf actie moet ondernemen om haar kindje de beste start te geven die er is!

 

cross mark, red, sign-304374.jpg Deze online cursus is niet voor jou als je je niet wil voorbereiden op de bevalling. En al zeker genoeg bent om een power bevalling te krijgen.

Vaak bereiden we ons praktisch wel voor. Maar misschien heb je al wel gemerkt dat een zwangerschap ook emotioneel heel veel met je doet. Het verandert je, bereid je voor op het moederschap. En zo is het ook tijdens de bevalling. Daarom is het zo belangrijk om je emotioneel voor te bereiden.

 

Dat is precies wat je in deze online cursus leert. Je leert hoe je vol vertrouwen naar de bevalling kan uitkijken en je je kindje de beste start kan geven die er is.

Nog even voorstellen….
Hi ik ben Miranda,

Ik weet dat ik als tiener/twintiger altijd dacht nou dan word je zwanger, krijg je een baby en dan ga je weer verder. Maar inmiddels weet ik dus dat dit niet zo werkt.

 

Ik heb 2 hele fijne bevallingen gehad. Allebei in het ziekenhuis maar wel allebei op mijn manier. De 2e bevalling was een hands-off bevalling. En wauw wat een power heeft mij dat gegeven. Waar je lichaam wel niet toe in staat is. Dat heeft mij als persoon dus blijvend positief veranderd.

 

Toen dacht ik, ik wil dat andere moeders dat ook ervaren. Want helaas zijn de meeste verhalen die je hoort over bevallen niet positief. Gelukkig weet ik inmiddels, door de vrouwen die ik heb begeleid, dat het voor iedereen mogelijk is om een positieve bevalervaring te hebben. Dus ook voor jou.

 

Ik heb verschillende opleiding gevolgd. Onder andere bij Brun Kuipers. Zij heeft onderzoek gedaan naar traumatische bevallingen. Ik ben opgeleid tot ‘zo beval ik coach’ en ‘geboortetrauma therapeut’. Hierdoor kan ik jou de juiste begeleiding geven zodat ook jij bevalt zonder traumatische ervaring maar dat je ervaart hoeveel power een bevalling jou kan geven.

Volg nu de online zwangerschapscursus:

Zo maak je van jouw bevalling een magische en ontspannen ervaring. Zelf als alles anders loopt dan gepland.

Veelgestelde vragen

Helaas wordt de online cursus (nog) niet vergoed door de verzekering. Hier zijn wij wel druk mee bezig. Maar praat anders ook eens met je werkgever wat zij kunnen betekenen. Zij krijgen immers een gezonde werknemer terug na het verlof. Dat is heel wat waard. Of wellicht kan er bij een babyshower een cadeaubon gegeven worden van Mama Wijs. Ik kan ook altijd met je meekijken wat de mogelijkheden zijn.

En vergeet niet dat het een investering voor jezelf is en je er de rest van je leven profijt van hebt.

Dit kan zeker. Het is ook niet te vergelijken met een andere zwangerschapscursus. Bij dit traject werk je aan het sterker maken van je mentale en emotionele gezondheid. Natuurlijk bevallen volgens jou en niet volgens het boekje.

Zeker niet. Misschien voelt dat soms zo omdat we veel over gevoelens praten. Maar het traject is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En dus niks zweverigs. Tijdens de workshop is er ook de ruimte en de veiligheid om aan te geven als je je ergens juist niet fijn bij voelt, dan hou ik daar natuurlijk rekening mee.

Juist omdat er in een ziekenhuis meer risico factoren zijn op een negatieve geboortervaring, is het heel belangrijk om je ook dan goed voor te bereiden. En ook als je in het ziekenhuis moet bevallen kun jij nog steeds regie houden. Juist goed om je voor te breiden als in het ziekenhuis bevalt want daar zijn veel meer mensen die zich allemaal aan protocollen moeten houden en minder kijken naar wat jij persoonlijk nodig hebt.

Nee deze online cursus is een do-it-yourself cursus. Ik bied ook het Mama Wijs traject aan. Daarin hebben we 6 gesprekken 1 op 1. Als dat beter bij je past klik dan hier voor meer info.

Natuurlijk mag je mij altijd een berichtje of mailtje sturen met je vraag.

Je krijgt acht modules toegestuurd. Elke vier dagen een nieuwe module. Ben je al bijna uitgerekend en bang dat je her niet red qua tijd? Stuur mij dan even een berichtje dan stuur ik je alle modules in één keer.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Je bent hier niet voor niets. Je voelt dat er iets mag veranderen. Maar hoe?