Prive workshop

Samen met je partner voorbereiden op de bevalling? Maar heeft je partner geen zin om te moeten puffen in groep met anderen?

 

Dan is de privé workshop precies wat bij jullie past!

 

Jij wil je graag voorbereiden op je bevalling. En je partner?

 

Want jullie baby die mag jij dragen. Maar bevallen gaan jullie samen doen.

 

Dan wil je ook graag dat je partner zich goed voorbereid op de bevalling.

 

Maar je partner zegt: Ik ga niet in zo’n groep met andere partners zitten puffen.

 

Oke, maar hoe dan wel?

Ben jij team samen zwanger of team samen in verwachting?

Je staat voor een nieuwe fase in je leven, een gezin.

 

Dat ga je niet alleen doen, samen met je partner en jullie kindje gaan jullie een gezin vormen.

 

Die nieuwe fase wil je op de beste manier beginnen, starten, ervaren.

 

Dat kun je doen door je nu samen voor te bereiden. Je samen met je partner voor te bereiden op jullie bevalling. Want als jij een bevalling hebt waarin je krachtig voelt, in controle, in regie voelt, dan geef je jezelf, je kindje en dus jouw gezin de beste start.

 

Je samen met je partner voorbereiden zal ervoor zorgen dat jullie een goed team zijn tijdens de bevalling. Dat je alle mogelijkheden en onderwerpen met elkaar besproken hebt. Zodat je precies weet van elkaar wat je belangrijk vindt.

 

Je partner weet precies hoe hij/zij je kan ondersteunen tijdens de bevalling. Hij/Zij zal zich niet machteloos voelen maar juist een steun, die precies weet wat jij wil, wat jij belangrijk vindt. 

 

En nu komt het mooiste, dit doe je niet in een groep met anderen, maar samen. Ik geef de workshop aan jou en je partner bij jullie thuis.

Niet puffen of op een skippybal zitten. Maar samen bespreken wat jij wil, wat jij wil voelen tijdens de bevalling. Hoe jij het beste kan ontspannen en hoe je partner jou daarbij kan ondersteunen. Welke hormonen er vrij komen tijdens de bevalling en hoe je die kunnen helpen tijdens de bevalling.

 

Naast dat samen voorbereiden op je bevalling is een unieke kans om als koppel nog dichter tot elkaar te komen, is het ook heel fijn om dit moment te delen.

 

Jij zal ook merken dat de zwangerschap snel voorbij gaat. Samen bewust stil en bezig zijn met de bevalling is een heel mooi moment die jullie samen kunnen delen.

Nog even voorstellen….
Hi ik ben Miranda,

Ook ik speelde als meisje vaak vader en moedertje.  Ik weet dat ik als tiener/twintiger altijd dacht nou dan word je zwanger, krijg je een baby en dan ga je weer verder. Maar inmiddels weet ik dus dat dit niet zo werkt.

 

Ik heb 2 hele fijne bevallingen gehad. Allebei in het ziekenhuis maar wel allebei op mijn manier. De 2e bevalling was een hands-off bevalling. En wauw wat een power heeft mij dat gegeven. Waar je lichaam wel niet toe in staat is. Dat heeft mij als persoon dus blijvend positief veranderd.

 

Toen dacht ik, ik wil dat andere moeders dat ook ervaren. Want helaas zijn de meeste verhalen die hoort over bevallen niet positief. Gelukkig weet ik inmiddels, door de vrouwen die ik heb begeleid, dat het voor iedereen mogelijk is om een positieve bevalervaring te hebben. Dus ook voor jou.

 

Ik heb verschillende opleiding gevolgd. Onder andere bij Brun Kuipers. Zij heeft onderzoek gedaan naar traumatische bevallingen. Ik ben opgeleid tot ‘zo beval ik coach’ en ‘geboortetrauma therapeut’. Hierdoor kan ik jou de juiste begeleiding geven zodat ook jij bevalt zonder traumatische ervaring maar dat je ervaart hoeveel power een bevalling jou kan geven.

Dit krijg je allemaal:

 

In drie uur tijd krijg je informatie over de bevalling, praktische tips en ontspanningsoefeningen.

 

In jullie eigen vertrouwde omgeving, bij jullie thuis.

 

Het doeboek ‘zo beval ik’. Zodat je thuis verder aan de slag kan.

 

Na de bevalling hebben we telefonisch contact. Zodat je je verhaal kan doen en kan vertellen hoe het met je gaat.

 

Een leuke goodiebag.

 

De investering voor de privé workshop Mama Wijs  is: €350 incl. BTW.
 

Tijdens deze workshop hoor je ook wat je kan doen als het niet zo gaat zoals je had gewild. Want ook al gaat het anders je hebt nog steeds keuzes die je kan maken. Maar dan moet je wel stevig in je schoenen staan en vertrouwen hebben in jezelf en je lichaam.

 

Dat is wat jij hebt na het volgens van de workshop Mama Wijs. Vertrouwen in jezelf en in je lichaam. Je weet dat jij het kan en ervaart daar tijdens de zwangerschap al rust door. Je krijgt op een rijtje wat je wil en kan dat ook goed over brengen op anderen. Zodat zij ook weten wat jouw wensen zijn.

 

Zodat jij kan bevallen op jouw manier. Dat jij het gevoel hebt in controle te zijn en dat je wensen gevolgd worden. Dan kan jij genieten van jouw baby en je nieuwe gezin.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van vrouwen die een traject bij mij hebben gevolgd

Veelgestelde vragen

Dat is verschillend per zorgverzekeraar. Veel van de moeders die workshop hebben gevolgd hebben wel een vergoeding vanuit hun zorgverzekering ontvangen. Je krijgt van mij een factuur waar alle informatie opstaat die de zorgverzekering wil weten.

Dit kan zeker. Het is ook niet te vergelijken met een andere zwangerschapscursus. Bij de workshop werk je aan het sterker maken van je mentale en emotionele gezondheid. Natuurlijk bevallen volgens jou en niet volgens het boekje.

De privé workshop mama Wijs is bij jullie thuis. Het maakt niet uit waar jullie wonen. Nou ja niet helmaal als ik het vliegtuig moet pakken, dan moet ik er even na denken 😉 Ik reken wel reiskosten, die laat ik je van te voren weten.

Wanneer je aan iets specifieks wilt werken met mij kan dat uiteraard. Neem contact met mij op om te kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Zeker niet. Misschien voelt dat soms zo omdat we veel over gevoelens praten. Maar de workshop is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En dus niks zweverigs. Tijdens de workshop is er ook de ruimte en de veiligheid om aan te geven als jullie je ergens juist niet fijn bij voelen, dan hou ik daar natuurlijk rekening mee.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Je bent hier niet voor niets. Je voelt dat er iets mag veranderen. Maar hoe?