Prive workshop

Samen met je partner voorbereiden op de bevalling? Maar heeft je partner geen zin om te moeten puffen in groep met anderen?

 

Dan is de privé workshop precies wat bij jullie past!

 

Jij wil je graag voorbereiden op je bevalling. En je partner?

 

Want jullie baby die mag jij dragen. Maar bevallen gaan jullie samen doen.

 

Dan wil je ook graag dat je partner zich goed voorbereid op de bevalling.

 

Maar je partner zegt: Ik ga niet in zo’n groep met andere partners zitten puffen.

 

Oke, maar hoe dan wel?

Ben jij team samen zwanger of team samen in verwachting?

Je staat voor een nieuwe fase in je leven, een gezin.

 

Dat ga je niet alleen doen, samen met je partner en jullie kindje gaan jullie een gezin vormen.

 

Die nieuwe fase wil je op de beste manier beginnen, starten, ervaren.

 

Dat kun je doen door je nu samen voor te bereiden. Je samen met je partner voor te bereiden op jullie bevalling. Want als jij een bevalling hebt waarin je krachtig voelt, in controle, in regie voelt, dan geef je jezelf, je kindje en dus jouw gezin de beste start.

 

Je samen met je partner voorbereiden zal ervoor zorgen dat jullie een goed team zijn tijdens de bevalling. Dat je alle mogelijkheden en onderwerpen met elkaar besproken hebt. Zodat je precies weet van elkaar wat je belangrijk vindt.

 

Je partner weet precies hoe hij/zij je kan ondersteunen tijdens de bevalling. Hij/Zij zal zich niet machteloos voelen maar juist een steun, die precies weet wat jij wil, wat jij belangrijk vindt. 

 

En nu komt het mooiste, dit doe je niet in een groep met anderen, maar samen. Ik geef de workshop aan jou en je partner bij jullie thuis.

Niet puffen of op een skippybal zitten. Maar samen bespreken wat jij wil, wat jij wil voelen tijdens de bevalling. Hoe jij het beste kan ontspannen en hoe je partner jou daarbij kan ondersteunen. Welke hormonen er vrij komen tijdens de bevalling en hoe je die kunnen helpen tijdens de bevalling.

 

Naast dat samen voorbereiden op je bevalling is een unieke kans om als koppel nog dichter tot elkaar te komen, is het ook heel fijn om dit moment te delen.

 

Jij zal ook merken dat de zwangerschap snel voorbij gaat. Samen bewust stil en bezig zijn met de bevalling is een heel mooi moment die jullie samen kunnen delen.

Nog even voorstellen….
Hi ik ben Miranda,

Ook ik speelde als meisje vaak vader en moedertje.  Ik weet dat ik als tiener/twintiger altijd dacht nou dan word je zwanger, krijg je een baby en dan ga je weer verder. Maar inmiddels weet ik dus dat dit niet zo werkt.

 

Ik heb 2 hele fijne bevallingen gehad. Allebei in het ziekenhuis maar wel allebei op mijn manier. De 2e bevalling was een hands-off bevalling. En wauw wat een power heeft mij dat gegeven. Waar je lichaam wel niet toe in staat is. Dat heeft mij als persoon dus blijvend positief veranderd.

 

Toen dacht ik, ik wil dat andere moeders dat ook ervaren. Want helaas zijn de meeste verhalen die hoort over bevallen niet positief. Gelukkig weet ik inmiddels, door de vrouwen die ik heb begeleid, dat het voor iedereen mogelijk is om een positieve bevalervaring te hebben. Dus ook voor jou.

 

Ik heb verschillende opleiding gevolgd. Onder andere bij Brun Kuipers. Zij heeft onderzoek gedaan naar traumatische bevallingen. Ik ben opgeleid tot ‘zo beval ik coach’ en ‘geboortetrauma therapeut’. Hierdoor kan ik jou de juiste begeleiding geven zodat ook jij bevalt zonder traumatische ervaring maar dat je ervaart hoeveel power een bevalling jou kan geven.

Dit krijg je allemaal:

Van 10:00 – 15:00 informatie over de bevalling, praktische tips en ontspanningsoefeningen.

Een heerlijke lunch

Het doeboek ‘zo beval ik’. Zodat je thuis verder aan de slag kan.

Na de bevalling hebben we telefonisch contact. Zodat je je verhaal kan doen en kan vertellen hoe het met je gaat.

Een leuke goodiebag.

 

De investering voor de workshop Mama Wijs  is: €139 incl. BTW.
 

Tijdens deze workshop hoor je ook wat je kan doen als het niet zo gaat zoals je had gewild. Want ook al gaat het anders je hebt nog steeds keuzes die je kan maken. Maar dan moet je wel stevig in je schoenen staan en vertrouwen hebben in jezelf en je lichaam.

 

Dat is wat jij hebt na het volgens van de workshop Mama Wijs. Vertrouwen in jezelf en in je lichaam. Je weet dat jij het kan en ervaart daar tijdens de zwangerschap al rust door. Je krijgt op een rijtje wat je wil en kan dat ook goed over brengen op anderen. Zodat zij ook weten wat jouw wensen zijn.

 

Zodat jij kan bevallen op jouw manier. Dat jij het gevoel hebt in controle te zijn en dat je wensen gevolgd worden. Dan kan jij genieten van jouw baby en je nieuwe gezin.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van vrouwen die een traject bij mij hebben gevolgd

Miranda van mamawijs is een zeer vriendelijk, kundig
en gepassioneerd in haar vak. Ze heeft mij echt het vertrouwen gegeven om rustig mijn bevalling in te gaan. Ze geeft ontzettend goede tips en heeft alle vragen die mijn man en ik hadden beantwoord. Ik kijk heel fijn terug op het traject en kan het oprecht iedereen adviseren

 

Chantal Bosma

Miranda is een open persoon met veel kennis van zaken (over zwangerschap, bevalling en de tijd daarna). Ze geeft duidelijke uitleg en luistert goed naar je. Het is leuk dat ze soms ook naar haar eigen ervaringen en kinderen verwijst, dat maakt het persoonlijk. Wanneer je vragen hebt, beantwoordt ze die. Mocht ze een antwoord niet meteen paraat hebben, gaat ze op zoek en komt ze er later op terug. Ze kan zich goed in een ander inleven en heeft begrip voor jouw situatie en ideeën. Ze denkt echt met je mee. Kortom, een warm persoon.

 

Immy Hazelaar

Wat heb ik een fijn gesprek gehad met Miranda, vond het begin spannend maar na het gesprek was begonnen voelde ik me gelijk op m’n gemak. Miranda luisterd naar je verhalen en geeft je tips en adviezen mee, dit gesprek heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder ben in mijn zwangerschap en dingen kan loslaten die niet relevant zijn.

 

Alessia Goorden

Veelgestelde vragen

Helaas wordt de workshop Mama Wijs (nog) niet vergoed door de verzekering. Hier zijn wij wel druk mee bezig. Maar praat anders ook eens met je werkgever wat zij kunnen betekenen. Zij krijgen immers een gezonde werknemer terug na het verlof. Dat is heel wat waard. Of wellicht kan er bij een babyshower een cadeaubon gegeven worden van Mama Wijs. Ik kan ook altijd met je meekijken wat de mogelijkheden zijn.

En vergeet niet dat het een investering voor jezelf is en je er de rest van je leven profijt van hebt.

Dit kan zeker. Het is ook niet te vergelijken met een andere zwangerschapscursus. Bij de workshop werk je aan het sterker maken van je mentale en emotionele gezondheid. Natuurlijk bevallen volgens jou en niet volgens het boekje.

De workshop mama Wijs vindt plaatst in de yoga ruimte van de baby spa B-flow. Dit een hele ontspannen ruimte. Het adres van de locatie is: De Steenmaat 2a, 7783 DE in Gramsbergen.

Wanneer je aan iets specifieks wilt werken met mij kan dat uiteraard. Neem contact met mij op om te kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Zeker niet. Misschien voelt dat soms zo omdat we veel over gevoelens praten. Maar het traject is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En dus niks zweverigs. Tijdens de workshop is er ook de ruimte en de veiligheid om aan te geven als je je ergens juist niet fijn bij voelt, dan hou ik daar natuurlijk rekening mee.

Mail mij wat je wel en niet mag/kan eten en ik zorg dat er ook voor jou een lekkere lunch is. Thuis word ik regelmatig de keukenprinses genoemd (ik hoop vanwege het lekkere eten en niet vanwege mijn gedrag 😉) dus ik weet zeker dat ik iets lekker voor je kan maken.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Je bent hier niet voor niets. Je voelt dat er iets mag veranderen. Maar hoe?