Kennismaken bij Verloskundige Praktijk De Nieuwe Vaart

Ben je zwanger en voel je je overweldigd door alle emoties en vragen rondom de bevalling?

Of heb je recentelijk een bevalling meegemaakt die niet helemaal verliep zoals je had gehoopt, en kijk je er met gemengde gevoelens op terug?

 

Ik begrijp dat de periode rondom de bevalling een van de meest intense en belangrijke momenten in het leven van een vrouw kan zijn. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om deel te nemen aan mijn Gratis Inloop Avond, waar je een kosteloos gesprek met mij kunt plannen.

 

Of je nu behoefte hebt aan geruststelling, vragen hebt over de bevalling, of gewoon je ervaring wilt delen, ik ben er om naar je te luisteren en je te ondersteunen. Ik sta klaar om je te helpen bij het omgaan met eventuele angsten of spanningen die je hebt met betrekking tot de bevalling.

 

Meld je nu aan en neem de eerste stap naar een positieve en zelfverzekerde bevallingservaring. Een rustige en zelfverzekerde bevalling, daar gaan we voor!

 

Schrijf je hieronder in voor mijn gratis inloop avond.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Hi, wil je liever eerst even appen dan kan dat! Ik reageer zo snel mogelijk.

Groetjes Miranda