Winkeltje

Graag bevallen in een bad, of wil je ervaren  waar de CUB allemaal voor kunt gebruiken? Dan kun je die bij mij huren. Ook kun je het boek ‘zo beval ik’  los bij mij kopen. En heb ik affirmatie kaarten ontworpen, die je kunnen helpen tijdens de bevalling. 

Affirmaties

Een affirmatie is een soort mini peptalk gericht aan jezelf.

 

Misschien denk je een affirmatie is gewoon een zinnetje. De 1e keer dat het zinnetje leest is dat ook zo, maar door het zinnetje keer op keer te herhalen, train je je hersenen om deze positieve gedachte te versterken.

 

Hierdoor raak je steeds meer overtuigd van wat je tegen jezelf zegt. Totdat het op een gegeven moment echt jouw mantra wordt.

 

Als je dus maar vaak genoeg bepaalde gedachten blijft herhalen, worden die overtuigingen steeds sterker en zal dit uiteindelijk waarheid worden.

 

Want van nature pas je je gedrag en hoe je je voelt aan op hetgeen dat je gelooft.

Doe boek: 'Ik beval in vertrouwen'

Wil je graag zelf aan de slag zonder begeleiding van mij, dat kan.

 

In het doe boek ontdek je hoe geniaal je moederlichaam werkt. Wat jij te bieden hebt tijdens je zwangerschap, bevalling én kraamperiode blijkt cruciaal voor je gezondheid daarna.

 

Je ontdekt de rol van emotie als bescherming bij je bevalling. Emotioneel werk gaat om wie je bent, bewust ervaren van je gevoelens en zo je wensen en grenzen aangeven.

Chat openen
1
Vraag maar raak
Je bent hier niet voor niets. Je voelt dat er iets mag veranderen. Maar hoe?